بهبود امنیت اینترنت اشیاء با چیپست ARM
بهبود امنیت اینترنت اشیاء با چیپست ARM شرکت طراح تراشهها، ARM به دنبال خرید یک شرکت امنیتی است که تخصصش در زمینه بازار رو به رشد اینترنتاشیاء است. این خرید به ARM کمک میکند تا تراشههای کامپیوتری را در هر شی قرار دهد. بر همین اساس ARM در تلاش است، شرکت امنیتی Sansa را در محدوده قیمت 75 تا 85 میلیون دلار خریداری کند. وال استریت ژورنال با استناد به اخباری که از منابع موثق به دست آورده است روز دوشنبه گزارش داد این قرارداد به احتمال زیاد در اوایل این ماه بسته خواهد شد.
بهبود امنیت اینترنت اشیاء با چیپست ARM
تراشههای طراحی شده توسط ARM در حال حاضر روی نزدیک به 95 درصد از گوشیهای هوشمند یافت میشود. اساسا یک پلتفرم امنیتی برای دستگاههای اینترنت اشیاء و برای اشیایی شبیه به یخچال، فریزر یا ماشینهای لباسشویی طراحی میکند که به صورت ذاتی غیرهوشمند هستند و به این دستگاهها امکان دسترسی به وب را از طریق متصل کردن آنها به اینترنت میدهد و به این شکل آنها را به یک دستگاه هوشمند (Smart) تبدیل میکند.
اگرچه در ظاهر به نظر میرسد زمینههای فعالیت این شرکت غیرسازگار با هم هستند، اما یک مؤلفه اصلی در پلتفرم امنیتی سانسا وجود دارد. یک لایه سلیکونی که ویژگیهای امنیتی را در خود جای داده است و در تراشههایی که روی دستگاههای اینترنتاشیاء اجرا میشوند، قرار میگیرد. همین موضوع پتاسیل لازم را در اختیار ARM قرار میدهد تا تجارت خود را در این زمینه گسترش دهد.
ARM خبر از ساخت یک سختافزار زیربنایی داد که به توسعه تراشههای سفارشی ویژه اینترنت اشیاء شتاب میبخشد. این زیرسیستم که برای پردازندههای Cortex-M طراحی شده است، در روند توسعه سریع TSMC 55ULP طراحی شده است. این زیرسیستم سختافزاری جدید قادر است روند توسعه سریع و کارآمد تراشههای سفارشی برای دستگاههای هوشمند متصل را شتاب ببخشد.
[irp posts=”12932″ name=”منبع تغذیه هوشمند برای دستگاههای اینترنت اشیا”]
بهبود امنیت اینترنت اشیاء با چیپست ARM
زیرسیستم اینترنتاشیاء آرم به صورت بهینهای برای پردازشگرهای ARM Cortext M طراحی شده است تا پردازشگر آرم بیشترین و کارآمدترین بهره را از فناوریهای رادیویی، آدرسهای IP فیزیکی و سیستمعامل mbed این شرکت ببرند. با ترکیب این فناوری سختافزاری و سیستمعامل mbed، ARM امیدوار است در سال آینده دستگاههای اینترنت اشیاء قدرتمندی را روانه بازار کند.
آرم در اکتبر سال 2014 میلادی سیستمعامل mbed را معرفی کرد، یک سیستمعامل رایگان که ویژه پردازندههای Cortext M طراحی شده بود و در نیمه چهارم سال 2014 میلادی در اختیار شرکای تجاری این شرکت قرار گرفت. اولین محصولات بر پایه این سیستمعامل در سال جاری میلادی ساخته خواهند شد. ممکن است از دید ARM، سانسا یک مکمل هم برای محصول mbed و هم در زمینه گسترش فناوری تراشهها با ترکیب ویژگیهای امنیتی از سختافزار به نرمافزار به شمار رود.
بهبود امنیت اینترنت اشیاء با چیپست ARM
در واقع، یکی از اصول پایه در طراحی mbed “ساخت یک استاندارد امنیتی ساده بوده” که ابتکار عمل خوبی روی وب داشته باشد. سانسا پلتفرمی است که ادعا میکند توانایی ارائه این ویژگیها را دارد. اگر ARM به سمت خرید سانسا پیش برود، آخرین شرکت بزرگ طراحی کننده تراشههای تجاری است که به این سمت حرکت کرده است.
در حالیکه ARM یک سازنده تراشهها نیست، این شرکت فناوریهایی را طراحی میکند که شرکتهایی نظیر کوالکام و دیگران آنرا تولید میکنند. با این خرید آرم فرصتهای قابل توجهی در زمینه طراحی تراشهها در فضای اینترنت اشیاء به دست خواهد آورد.
[irp posts=”12852″ name=”اینترنت اشیا با پلتفرم جدید سامسونگ”]
تحلیلگر گارتنر میگوید، از اوایل سال جاری میلادی تعداد دستگاههای متصل به شبکهها به یکباره روند صعودی به خود گرفتهاند و به نظر میرسد تا سال 2020، تعداد آنها به 26 میلیارد عدد برسد، در حالیکه این تعداد در سال 2009 میلادی 900 میلیون دستگاه بود. در تحقیق دیگری که در مؤسسه International Data Corporation انجام گرفته است، نشان میدهد، بازار اینترنت اشیاء تا سال 2020 بالغ بر 3 تریلیون دلار خواهد بود.
]]]]> ]]>1 دیدگاه
Be the first to comment on this article.
با سلام و احترام
فکر میکنم در آینده ای نزدیک بازار بسیار بزرگی در این زمینه ایجاد خواهد شد و بسیاری از مردم هم از این نوع تکنولوژی ها استفاده خواهند کرد